Gömmer oss inne

Stackars lilla plutt är förkyld! Snorar, hostar och rosslar... :( tack och lov sover hon bra ändå och äter som vanligt. Ingen feber änsålänge så det känns också bra. Så idag och förmodligen imorn med hänger vi inne och tar det lugnt. Solen skiner så kanske att vi tar en liten promenad med vagnen och får lite frisk luft. Just nu sover hon. 

Hoppas hon piggnar på sig till på lördag, då vi är bortbjudna på middag. Så är det ju alla hjärtans dag då. :) i "värsta" fall så blir vi bara hemma lilla familjen och har det lugnt och skönt. Det händer ju inte ofta nuförtiden. :) men hoppas mer på att hon är frisk så vi kan åka iväg på middagen! 

I måndags fick vi första matkassen från city gross! Har lagat ett av recepten och det var gott. Mycket mat blev det så trots att vi äter stora portioner så räckte det gott och väl. Känns skönt att slippa handla lika ofta och att få lite variation i maten :)

I måndagskväll var vi förbi pappa och provsatt i deras nya soffa framför hockeyn. Pappa tog lite bilder på Lovis. Inte det lättaste men det lev några bra bilder :)
Den här gillar jag, man ser verkligen hennes stora blå ögon :)


Nu ska jag fixa lunch åt mig innan Lovis vaknar och vill ha käk :)
Ha det najs! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0