BVC-besök, 4 månader

Idag var det dags för 4-månaders koll på BVC. Skruttan växer fortfarande bra och väger nu 7400 gram och är 65,5 cm lång :) Vår stora tjej! Älskar alla hennes valkar och veck, vill bara äta upp hennes mumsiga lår! Mamman har tydligen bra käk :P 
Pratade också om smakportioner och hur vi ska introducera gluten. Om ca två veckor kan vi börja ge lite gröt, en matsked gröt 2-3 gånger i veckan, i ca 1,5 månads tid. Viktigt att introducera gluten samtidigt som man ammar, så den lilla magen får vänja sig långsamt. Ska bli spännande att se vad hon tycker om det! :) 
Änsålänge verkar hon inte särskilt intresserad av maten som vi äter, tittar mest lite förundrat på oss när hon sitter med vid middagsbordet. 

Ikväll har vi vart förbi pappa och kollat på IFK-GIF. Vilken skitmatch! Men kul att kika förbi de iaf :)
Lovis sover men vill nog äta snart igen. Sen lär vi lägga oss. Blir mycket imorn, om vi hinner ska vi kolla på syrrans match, sen fira kusin som fyllt 16 i augusti, sen till Albins föräldrar på middag och hockey. Sen hem och ladda om för på söndag åker jag och Lovis till kupolen med syrran och två av hennes vänner :) fullspäckad helg! 

Godnatt, sov sött - dröm om småkryp du mött!
Hakuna matata!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0