Allt på en gång...

Det har varit hektiskt ett tag nu. Förrförra helgen var Kim barnvakt så vi kunde fokusera på flytten. Allt fick bra, Lovis hade det mysigt medans vi fick hjälp av pappa och Albins kompis att flytta alla möbler och kartonger. Jag var nervös över hur det skulle gå att flytta terrariet som är både tungt och ömtåligt, men det gick utmärkt. 
Så både lördagen och söndagen körde vi grejer. Bodde första natten i nya lägenheten den söndagen. Invigde tvn och vardagsrummet med lite Bingolotto med Mirjam och Emil. Bysse kom också hem den dagen. Sen bestod den veckan av att packa upp grejer, bära upp saker till vinden och tömma förrådet och sista smågrejerna i gamla lägenheten. 
I helgen som var nu städade vi och julpyntade. Blev riktigt mysigt och vi trivs bra. Först nu igår när vi lämnat nycklarna kände jag att jag kan pusta ut och leva lite. Blev en sväng till gymmet igår med syrran.

Lovis verkar trivas bra här och har fyllt 6 månader den 22:a november. Förra veckan var vi på BVC och allt såg bra ut. Hon sa att nu når vi gett några skedar gröt ett par gånger i veckan så kan vi testa ge större mål så numera mumsar hon i sig en portion gröt till frukost :) Hon är helt fantastisk när det gäller mat! Älskar att sitta med när vi äter och tycker om allt hon får smaka! Förutom banan. Det som barn brukar tycka om... Hon fick kväljningar och ville inte alls ha. Men det är det enda hon har ratat. 
Har gett henne lite smakportioner av puré, både köpt och hemmagjord. Men hon gillar också att hålla i och suga på en stor morotsbit, apelsinklyfta, äpple och bröd. Tillräckligt stora så hon inte kan svälja men vi lår vara beredd för ibland lyckas hon gnaga loss en stor bit. 
Hennes mage verkar också må bra trots nya matvanor. Nästan så att hennes mage fungerar bättre än tidigare. Hela hon verkar vara i bra harmoni med mat och sömn. Amningen är nästan helt utfasad nu, hon är inte särskilt intresserad av det utan vill hellre äta gröt, mat, välling och ersättning. 5 mål om dagen blir det, BVC rekommenderade Max 2 mål gröt/välling per dag, ett mål mat och resten ersättning/bröstmjölk. 
Hemmagjorda purén gjorde jag på potatis, palsternacka och morot. Jag smakade också och det var mumsigt :) ska bli kul att testa vad mer hon tycker om. 

Nu sover hon lite middag och jag sitter i soffan och slappar. Nu när allt lugnat sig här hemma så ringde målaren och sa att de kommer och tapetserar här på torsdag... Så då är det bara att tömma hallen och båda sovrummen igen. Blir spännande att se hur detta går med en bebis som sover till 8-9 och hantverkare som kommer vid 8 :P 
På fredag ska jag även till jobbet en sväng vid kl 9, får se vad lilla damen tycker om att åka iväg redan vid 8... :) ska nog gå bra. Blir en bebisträff med kollegorna efter mötet! :D 

Nu ska jag ordna lite inför tapetseringen. 
Ha det najs! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0