Himmel eller helvete..?

Jahapp, då är jag där igen då... ikväll kan det bli himmel eller helvete, eller det kanske är mer rätt att säga pest eller kolera för oavsett vad så blir det nog inte himmel... Har inte träffats på mer än 2 månader, och jag har inte velat det heller. Nu är det massa skit runt om, 15 år gammalt skit som ska dras upp igen. Jag pallar inte...

Du gräver din egen grop ännu djupare när du skriver kränkande om mig så att andra kan se det. Hur kan du tro att det ska göra saken bättre? Du gör det bara svårare för dig själv. Det värsta är att du kommer låtsas som om allt är så himla bra nu, att du mår så bra och äntligen ska få "rättvisa". Kör ditt spel, jag står kvar vid vad jag känner och tycker. Det är så synd att du verkligen inte fattar...

Faaan också! Jag hatar att det är så mycket känslor som bubblar upp igen, jag vill inte att de ska finnas kvar. Kanske är det bra att de kommer upp så att de tillslut inte existerar i mig längre. Jag känner hur jag blir arg, besviken och ledsen samtidigt. Käkarna spänns och jag biter ihop tänderna omedvetet.
Det kommer upp en låt i huvudet, det har hänt några gånger när jag känt såhär. Låten handlar inte om samma sak men den har ändå lite bra meningar i slutet och själva budskapet känner jag igen. Aja, skön fredagslåt, not.

Tur att jag ska på spinning idag så jag får göra av med lite energi. Sen städa klart och fixa inför ikväll och imorn. Ha en härlig fredag och en skön helg! Jag ska göra det bästa av dagarna och se till att lägga min energi på det som ger mig energi tillbaka, och försöka ignorera det som bara tar energi och förstör mig. :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0