Hej 2016 ☺️

Så var det ett nytt år! Lagom till jul var vi friska igen och Lukas akupunkturbehandling blev klar två dagar innan jul. Han hade det lite jobbigt runt jul och hade ont i magen men det blev bättre för varje dag. Helt plötsligt var han en glad liten bebis som pratar massor och flinar åt oss 😍 Lovis har varit ledig hela jullovet och Albin har också varit hemma med oss. 
Julafton tillbringade vi hos min pappa med syrrans lilla familj. Dagen innan firade vi jul här hemma med mamma, moster, morbror och kusiner. På juldagen var vi till Albis familj. Lugn och skön jul 😊
I mellandagarna försökte vi vila upp oss och komma ikapp lite. Dagarna innan jul blev stressiga med julstädning och julklappsshopping. 
Nyårsafton firade vi hos Albins familj med trerätters middag. 

Nu är vardagen igång igen. Albin jobbar och Lovis går på förskolan tisdag-torsdag. Lukas är hemma och myser med mig och måndag och fredag är även Lovis hemma med oss. Allt är mycket lättare nu när Lukas är lite större och mår bättre. 
Snön har kommit till stan och Lovis älskar det! Hon åker pulka när vi ska till dagis eller ut nånstans, men vill inte gå in när vi kommer hem 😂 senaste dagarna har det varit sjukt kallt. 

Igår blev det en sorglig dag 😔 vår älskade lilla kanin Bysse fick somna in ❤️🐰 han fick en böld på ena kinden och veterinären trodde att det kom från en inflammerad tand. Vi fick välja mellan att försöka operera eller låta honom få somna in. Det är en stor risk att operera en kanin eftersom de kanske inte vaknar upp efter narkosen. Vi ville skona honom från operation då man inte kunde veta om det ens skulle hjälpa så vi valde att få låta honom somna in. 
Jag var med när de gav honom sprutan och han somnade in så fridfullt. Det kändes rätt, han är gammal och har haft ett fint liv, men så sorgligt 😔❤️❤️❤️ vila i frid, älskade Bysse! 

Idag har jag och Lovis varit på leklandet i stan med två av mina kollegor och deras barn. Det var skönt att komma iväg med bara Lovis och leka lite. Vi hade en mysig dag allihopa men det slutade inte på nåt kul sätt. Stackars lilla T ramlade och landade på sin arm så underarmen tog smällen och han bröt den 😖😔 stackars liten! Så himla olyckligt! ❤️ 

Nu sover båda barnen, Lovis är helt slut efter dagens bus 😅 Lukas har haft det lite körigt idag han med, knappt sovit nåt på dagen, torr det är tänderna som bråkar med honom, de börjar nog klia under tandköttet. Han dreglar massor och håller på med handen i munnen hela tiden. 

Sådärja, lite uppdatering 😅 
Ha det najs! 
RSS 2.0