Sliten tjej :)

Har precis tagit en dusch efter en skön springtur i Hemlingby med pappa. Det blev 6 km igen och bättre tid än förra gången (!), riktigt skönt! Var helt slut när jag kom hem, käkade lite och tog en dusch.
Idag har jag hjälpt moster på hennes jobb. :) Jag ska vara lite vikarie åt henne i sommar då hon har semester och hennes ordinarie vikarie inte kan. Skojsigt! Har flera hudvårdsklasser inbokade under sommaren också så det blir en härlig kombination ett tag. :)

Igår var det mors dag. Jag och Albin åkte till hans föräldrar på förmiddagen och fikade med de. Vid lunch åkte jag till min mor med syrran, käkade lunch hos henne. Sen gick jag hem och vilade, eftersom vi la oss runt kl 4 i lördags natt :P Mot kvällen blev det grillning hos Jessica som fyllt 20! Stora tjejen! :P En trevlig kväll med middag, skratt, snack och spel :)
Kom hem vid 23 och då var det bara att kasta sig i sängen, upp tidigt idag för att möta moster på hennes jobb.

Den här veckan blir najs. Det är såna konstiga, röda dagar, så både Albin och jag kommer vara lediga samtidigt. Det blir toppen, känns som att vi gått om varann mycket senaste tiden igen. Lite quality-time, please! :)
Till helgen kommer Albins syster, Katarina, det ska bli kul att träffa henne igen, har hänt mycket för oss båda sen sist. :) Så kommer Axel med också, vi saknar honom mycket! Kanske blir en tur i vår grymma lekpark på innergården ;) Jag hoppas att vi åker och hälsar på de snart, vi har inte sett nya lyan än. :)

Nu blir det en lugn kväll för mig, diska lite, sen slappa och lägga mig i tid för att ta igen lite sömn. :)
Baj!


Axel i trygghet hos sin morbror <3
RSS 2.0