90 kg i marklyft!! :D

Oh yeah!
I veckan provade jag att maxa i marklyft. Fick hjälp av H som gav mig tips och pepp. Började på 85 och det kändes som om stången satt fast i marken! Men sen så rubbade den sig och helt plötsligt stod jag upprätt med stången! Wihoo pers igen!
Testade på 87,5 kg. Samma sak igen, trodde verkligen inte att det skulle gå, men vips! Persade igen. :)
Sen testade jag med 90 kg. Kändes omöjligt! Reste mig upp för att ladda om. Omöjligt igen. Men sen så!! 90 kg!! :D
Kändes helt underbart! ;)
90 kg är 150% av ni egen kroppsvikt. :)

Dagen efter blev det ett tabata-pass med andra H för att mjuka upp kroppen lite och träna konditionen. Den tränibgsvärken sitter fortfarande i sen i torsdags. :O

Tabata this:
- rodd * 8 set
- airsquats * 8 set (knäböj utan vikt)
- pull-ups * 8 set
- armhävningar * 8 set
- sit-ups * 8 set
Varje set är 20 sekunders arbete, 10 sekunders vila. Man ska hinna med så många repetitioner som möjligt, högt tempo alltså! Och det lägsta antalet repetitioner = poängen i grenen.
Riktigt kul och jobbigt. :)

Har jobbat alla dagar utom tisdag och idag denna vecka. iPhone 5 har släppts och det är ett hyfsat intresse för den. ;) vill ha!!
I veckan har även en kund skrivit in till huvudkontoret för att hon var så nöjd med servicen hon fick av mig på jobbet. Kanske hur gulligt som helst! :) bilden finns längre ner.

Har köpt 3 nya par skor denna vecka. Ett par sneakers, ett par nya Nike pegasus (springskor) och ett par nya jobb-skor. :) det var medlemskväll på intersport i torsdags så då blev det även en ny vinterjacka och nya tränings-tights. :)
Texas var också med då, jag och syrran var barnvakt åt han. :)

Idag blev det ett pass med Albin i gymmet. maxfemmor i marklyft och därefter bänkpress och stående rodd. Helt slut i kroppen, på ett skönt sätt. ;) Ska strax hoppa in i duschen och sen röra mig mot Strömvallen! :)

Imorn är det Albins födelsedag. ;)

Ha det så najs!

RSS 2.0