Nu känns det verkligen att han har flyttat...

Igår åkte jag, Emmoth och hans föräldrar med hans grejer till Filipstad. Han ska bo i ett litet studentrum där. Riktigt fräscht faktiskt, allting i rummet och de gemensamma utrymmena var nytt. Men det känns väldigt tomt här hemma utan honom. Och inte blir det bättre av att han glömde mobilen här och inte har nå Internet :/ Saknar han redan... det var jobbigt att försöka somna igår natt, när man visste att man skulle få somna ensam massor med nätter till. Hoppas han kommer hem och hälsar på snart, eller att jag kan åka ner dit :)

Så nu är det dags för mig att börja flyttpacka och städa. Kan hända att vi får nyckeln redan nästa vecka :) Så vi försöker väl flytta in så fort som möjligt. Det ska bli najs, så man slipper bo ensam. Så blir det nära till fotbollsplan och Emma :) Och pappa förstås, så man kan snylta mat där när man är lat och fattig.

Har redan plockat ner lite tavlor och så, så jag inte skymmer några hål när de besiktigar. Ser väldigt tomt ut, vilket gör att jag känner mig ännu ensammare... men man får försöka se på det positiva och göra något bra av det istället. Magen känns bättre nu, så ska börja träna igen imorn, det blir najs :)

Aja, nu ska jag försöka hitta på nåt så jag blir lite gladare.
Adjöss alla löss.
RSS 2.0