tröttis...

jo, nu är jag lite trött, men orkar inte riktigt sova. Inte lätt att vara Linda.
Har vart på kryssning, igår till idag, med GIF:s arenapersonal. Det var väl najs, men båten "Silja Galaxay" är inte min favorit. Men det blir vad man gör det till, och vi hade trevligt ändå, ända fram till frukost, sen gick vi och la oss. :) Delade hytt med syrran och Kicki, och en platt-tv med massa roliga kanaler, Disney Channel var väl den vi kika mest på ;)
Helt okej kryssning, synd bara att man glömde plånboken med både leg och pengar hemma :O Tur att syrran fick handla lite åt mig i tax-freen och att hon kunde låna ut pengar :)
Köpte två flak öl (blir bra att ha till fjällen sen) och en Absolut Vodka, special edition, den var i ett rödglittrigt fodral :) och en Smirnoff Vodka , som man fick 2 Smirnoff-glas till :) Najsi!

fick dansa lite bugg idag oxå, det var skojsigt. :) Först med Kicki, som fick dansa kille, sen med syrran, även hon fick vara kille. Efter ett tag kom det upp ett killgäng och dansa lite, så ryckte en tag i mig och börja bugga, de andra 2 fick också en varsin danspartner :) Han jag dansa med var riktigt duktig, hade svårt att hänga med ibland, men så är ju jag rätt kass på det också... men vill lära mig, det är skojsigt, kanske mamma får lära mig? :)
Däremot var det lite synd att vi bara hann dansa en halv låt, sen hade bandet spelat klart :/

kom hem runt 21, kände mig trött, men Emma fråga om jag ville följa med på en prommis så det blev en sväng med henne :) kändes skönt, men kanske inte så bra för förkylningen :/

usch, vill inte sova, är så trist att somna ensam :( Emmoth skulle ha kommit hem i fredags, men han kom på att han har tenta imorn, så blev inte så... trist... suger som fan att ha distansförhållande, vi pratar allt mer sällan oxå... känns läskigt och tråkigt...

haha kom på ett roligt citat som fyllot (speakern på GIF-matcherna) sa igår: "Har vi nå ögon-glas, så vi kan höra vad de säger?" Haha, tror han menade glasögon, men fatta inte vad han skulle ha de till när han skulle lyssna på vad de sa i korridoren utanför hytten. haha.

hmm, imorn äre måndagsmöte, med specialutlottningar, alla som sålt får en extra lott för varje 2500 :O Jag har haft en riktigt dålig vecka, sålde för ca 600 på en klass :(  inte bra, dags att börja rycka upp sig, Linda. Men är inte så lätt när man är så kass :O

blää blää, så nu äre nog, inte klanka ner på sig själv :)

Har klass på fredag, förhoppningsvis, om hon hinner hitta gäster, hoppas på bättre lycka då :)

i övrigt ser veckan väldigt lugn ut, blir väl att köpa lite mer julklappar kanske. På lördag ska vi fira syrran i förskott, hoppas hon får singstar då ;) Moster och kusinerna är oxå med då :)

nej, nu äre nog dags att lägga ner, sitter bara och drygar med mig själv för att jag inte vill lägga mig, är så himla trist att sova ensam.... bläää!

Godnatt - fula katt!
(haha, den var ny;))
RSS 2.0