Happy family :)

Igår var vi en sväng till Högbo med syrran och pappa. Det var en stor loppis och lite annat kul. Passade även på att ta bild som vi kan skicka in till tidningen. Blev väldigt fint att ta bilder ute istället för att sitta inne med en tråkig ljus bakgrund :P bra ide av min far :) 

Lillskruttan är hela 3 månader nu! Tiden har gått så sjukt fort! I torsdags var det dags för vaccin. Stackars lilla älskling... Men hon var jätteduktig. Skrek när de sprutade in vätskan men sen blev hon snabbt lugn igen efter lite tröst. Hela dagen sen var hon trött och hängig, på kvällen fick hon även feber. :/ 

I fredags var Gabriel och Haley förbi. Det var kul att låta de små träffas igen och skönt att hänga med en mamma i samma situation som en själv :P mysigt och trevligt hade vi :) 
I lördags var vi förbi farmor och farfar och käkade middag hos de. Så skönt att ha mkt släkt i samma stad så Lovis får knyta an ordentligt till de. Mina släktingar var utspridda så träffade de mest vid särskilda tillfällen en eller ett par gånger om året. 

Nu vaknar skruttan till efter en liten tupplur. 
Ha det najs! :) 
RSS 2.0