Kan det bli lördag snart!?

Nuvill jag att flyttlasset ska gå! Har packat och grejat i helgen, så allt smått är nerpackat och hela köket är redan flyttat. Köksbordet är inoljat och skåpen är fyllda i nya köket. Gardinerna ska upp men gardinstången som hänger där sitter snett så den lär vi ordna först annars kommer jag bli galen på att det inte är helt rakt :P
Idag ska de slipa och olja parketten så imorn eller torsdag ska terrariet på plats så det är klart redan inför helgen. På lördag går stora flyttlasset! :D 
Vore ju kanon om de hinner tapetsera innan dess... Men vi får stuva om lite när det är dags för det istället. Blir nog bra. 

Lovis har fått vara mycket med sina gudföräldrar i helgen, hon trivs bra med de och allt verkar ha gått bra :) känns så skönt att man kan känna sig trygg när man lämnar ifrån henne en stund. 
I lördags var vi ut en sväng på barnaffären bredvid Owes, den ska stänga så de sålde allt till halva priset! Gjorde mycket fynd men oj så mycket folk det var! Jag är glad att Lovis var hemma med Albin då, hade inte varit kul att släpa med henne in dit, stackarn. Vi stod väl mest i kö där inne, en kassa och tokigt mycket föräldrar som skulle fynda kläder och saker. 

Nu sitter jag och slappar lite i soffan hos svärföräldrarna. Lovis sover i vagnen men vaknar nog snart och vill ha mat. Hennes rutiner blir allt tydligare så det är bara att följa :) köpte en babyvakt så vi kan lägga henne i sängen medans vi fortfarande är vakna, hon vill lägga sig vid 8-9 på kvällarna och sover sen till 7-8 på morgonen. Senaste veckan har hon varit som en klocka. Blir spännande att se om hon fortsätter på samma sätt efter flytten eller om miljöombytet ställer till det. 

Nu är det bra grått och trist ute... Längtar efter snö och sol!
Ha det najs i höstrusket! :) 
RSS 2.0