Söndag!

Vaknade utvilad imorse, men migränen började kännas av igen. Drog oss lite innan vi käka frulle. Sen blev det orm-matning, fika, dusch och lunch. Efter att vi diskat iordning och gjort oss klar tog vi bussen till stan. Albin åkte hem, jag åkte till jobbet. Var en sväng till Bomhus för att leverera produkter.
På studion bokade jag lite nya klasser och ringde lite. Sen städade jag hela studion, det var min städvecka nu. När jag var klar åkte jag till Albin.
Nu har vi precis käkat middag, kycklingfilé och klyftpotatis, med bearnaise-sås :) Migränen har blivit värre, kanske slutar med att jag tar en treo till :S

Kvällen kommer bli lugn, förmodligen bara umågs, prata och mysa, det behövs när vi ska vara ifrån varandra så mkt...
Imorn ska jag upp i tid och jobba, tvätta, jobba, packa, jobba och sen på unitmöte. :) Det kommer blir en fartfylld dag, har planerat den rätt bra, skrivit vad som ska göras och när det ska göras, så jag hinner med allt :)
Ska försöka packa ner allt jag behöver i en väska, vi får bara ha handbagage med oss, max 10 kg. Så det blir rullväskan, med det nödvändigaste. Tror syrran tar med sin dator, så vi kan ha lite kontakt med omvärlden. Inte för att det behövs egentligen, Holland är ett underbart land! Men det kan vara skönt att kunna ha kontakt med resten här hemma och så. :)

För övrigt är jag ännu mer nöjd med håret idag! Det känns så friskt :P Idag fönade jag det när jag hade duschat, för att se hur det blev när det var rakt (igår var det lockigt/fluffigt). Det kändes jättebra! :) Hon klippte det precis så som jag själv har försökt att klippa det, men aldrig riktigt lysckats med :P Toppen!

Nä, nu börjar migränen bli ännu värre, det brukar kännas mer när jag slappnar av, typ när jag kommer hem från jobbet eller liknande. Ska ta en treo så jag inte blir så tråkig. :)

Baaj!
RSS 2.0