Pigg o glá! :D

Äntligen är skruttan på topp igen! Hon började piggna på sig tidigare under veckan och det var så skönt att se! :)
Idag var vi ut till köpis på brunch-date med Malin och Texas. Kollade lite shopping och Lovis fick nya pyjamaser. Väl hemma var det bara att laga middag och invänta syrran som skulle vara en stund med Lovis. Blev lite krock idag då Albin slutar k 17 och jag skulle instruera på Friskis kl 17, så syrran var med Lovis till Albin kom hem :) smidigt värre!

Igår var vi på babyrytmik igen. Det var skojsigt men vart trångt, mycket folk igår. Lunchade med Haley och Gabriel efteråt :) gosiga små barn, skiljer bara 15 dagar på de två och de är så mysiga med varandra, klappar och ger varandra leksaker. Iofs tar de varandras saker också men de är söta med varandra :) 
Var sjukt trött igår eftermiddag så sov lite med Lovis innan Albin kom hem. Svårt att sova med en bebis som bara drar en i håret och petar en i ögat :P Tokfia!

Nu vill jag ha våååååår! Snön töar bort och det är bara slask och is överallt. Kan lika gärna bli vår med sol! Vill inviga nya vagnen också :P kombivagn som funkar både som cykelvagn, springvagn och vanlig vagn. Thule Chariot Chinook 2, vi har suktat efter den i mer än ett halvår. Passade på att beställa den när babyland hade 10% rabatt och vi är ruggigt nöjda! Den är stabil och har bra stötdämpning och rullar otroligt lätt. Svängbara framhjul som går att låsa, sen är den enkel att fästa på cykeln. 
Ser fram eller att se vad den går för ;) 


Nu är det dags att plocka iordning alla leksaker och göra sig redo för lite skönhetssömn. 
Ha det fint! 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0