Gaaaah! Har inte tid!!

Åååååh, typiskt!
I lördags morse kände jag ont i halsen, på kvällen efter att vi lökar middag hos Albins föräldrar blev jag sämre, feber, ont i kroppen och huvudet. Tog Ipren innan jag la mig och på morgonen var det bara halsont kvar. Igår kändes det helt okej fram tills kvällen. Samma sak igen, ont i kroppen, fryssen och feber... Inatt vaknade jag av feberfrossa, kunde inte ligga still, bara skakade. Albin fick värma mig men han var ju kall i jämförelse med mig. Lovis blev hungrig och det var riktigt jobbigt att amma med feberfrossa kl 4. Tog en Ipren och somnade om, vaknade en timme senare helt genomsvettig men frös samtidigt. Åååååh, hela morgonen har jag varit slö och har ont i lederna och känner mig febrig. 
Hoppas bara att det inte blir lunginflammation igen... Det är några år sen sist. Tur skruttan är vaccinerad mot lunginflammation (pneumokocker). Är det vanlig förkylning så hoppas jag att hon håller sig frisk. 
Igår kväll sinade mjölken och hon blev förtvivlad. Nu verkar det finnas mer mjölk och hon blir mätt och nöjd. Antar att det har med förkylningen att göra? 

Ååh, jag som vill på babyrytmiken imorn. Och promenad med mammagruppen på torsdag... Och tjejkväll på team Sportia på torsdag och hälsa på Marie... :( 

Har kokat upp en kastrull nyponsoppa, det enda jag är sugen på just nu. Och vatten och te... 

Buhuuu, lite synd om mig nu. Hur ska man kunna vara en bra mamma när man mår såhär? Stackars Lovia får sega med mig hela dagen. Tur Albin bara jobbar en kortis så han kan vara lite med henne sen. 

Klago-blogg blev det här :P haha.
Ha det najs alla friska och pigga! Ni sjuka får krya på er :) 
Malin
2014-09-23 @ 13:55:49
URL: http://malinshus.wordpress.com

Amen fyyy då gumman! Inge vidare det där inte. Låter som flunsan 😬
Krya på dig massor och ge Lovis en puss från mig o pyret! Kraaam

Svar: Taaack! :)
Hoppas allt är bra med dig och Pyret! Tänker på dig om dagarna och vet att när som helst kan du vara påväg in till förlossningen 😘
Kramar
Linda
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0